Contact Informatie

Organisatieregie werkt samen met individuele adviseurs en andere organisaties. Soms participeren we in projecten van anderen en soms is dat andersom. In de samenwerking zoeken wij steeds naar de beste meerwaarde voor de klant.

Behalve samenwerking in klantprojecten, zoeken wij ook steeds naar samenwerking voor onze eigen professionalisering en de ontwikkeling van het vak.

Inspiratienetwerk Organisatieregie

Samen met een aantal andere adviseurs hebben we een inspiratienetwerk. Eens per twee maanden komen we bij elkaar. Om te sparren, een casus te bespreken en nieuwe technieken toe te passen. Zo blijven we scherp om effectief te werken.

PGM Open

logo_PGMopen

Samen met Twynstra Gudde en Jo Bos organiseert Organisatieregie het PGM Open. Hét evenement voor programmamanagement in Nederland. Een dag met ontmoetingen tussen vakmensen, waarop kennis wordt gedeeld en inzichten verdiept.

PGMC in één dag

2 logo Jo Bos en Co

Jo Bos en Machteld Licht verzorgen ‘Programmatisch Creëren in één dag‘, gebaseerd op het boek Programmatisch Creëren geschreven door Jo Bos, Anne Jette van Loon en Hans Licht.

Regievoeren als Young Professionals

logo marieke

Sanne Stolk en Marieke Grondstra geven de training Regievoeren als Young Professionals.

Transformatiearena

In opdracht van het A+O fonds voor gemeenten organiseren wij, samen met Radar Advies, de Transformatie-Arena. Een ontwikkeltraject voor HRM- en organisatieadviseurs in gemeenten. Voor vernieuwers die een actieve rol ambiëren in de gemeentelijke veranderopgave. In de Transformatie-Arena verbind je je eigen professionalisering (competenties, rolontwikkeling) aan de ontwikkelingen in de samenleving en de veranderopgave van je organisatie.

Strategisch Programmamanagement AOG-school of management

1 logo AOG

Als onderdeel van de opleiding Strategisch Programmamanagement verzorgt Hans Licht de module van Regievoeren.

Samenwerkingspartner

Geert Kamps van Windeffect en Hans Licht werken samen aan creatieve trajecten.

logo windeffect