Contact Informatie

Op maat gesneden

Ieder mens is uniek, samen vormen medewerkers een unieke organisatie met eigen casuïstiek, manieren van werken en lastige situaties. Een op maat gesneden opleiding zorgt ervoor dat medewerkers sneller de transfer kunnen maken van het geleerde naar de eigen praktijk. Bovendien spreken ze, doordat ze dezelfde opleiding volgen, makkelijker een zelfde taal.

Wat ik kan bieden

Ik verzorg maatwerkopleidingen op de gebieden Programmatisch Creëren en Regievoeren. Ook leiderschapsontwikkeling en teambuilding verzorgen we in maatwerkactiviteiten in samenwerking met Lily Schuimer.

Hoewel ik in de basis uitga van Programmatisch Creëren en Regievoeren zonder macht/Netwerkregie, kan ik de trainingen aanpassen aan de gebruikte taal en methodes in de organisatie, zolang deze niet strijdig zijn met onze uitgangspunten.

In principe offreer ik geen trainingen in concurrentie, omdat ik mij beperk tot mijn eigen specifieke expertise en visie. In de praktijk verzorg ik ook train-the-trainer opleidingen, waardoor de organisatie mijn specifieke know how kan integreren in de eigen trainingen.